Experter

Expertis inom
investmentbolag

Vi har hjälpt investmentbolag sedan 2007. Genom våra processer frigör vi din administrativa tid, så du kan lägga mer tid på investeringarna.

handskakning

Personlig kontakt
inom ditt område

Vi drivs av att hjälpa dig med de utmaningar som du har i ditt bolag. Hos oss får du en kontaktperson som är med på hela resan.

Säkerhet

Förvänta dig
100% diskretion

Vi vet att hög sekretess är avgörande för er som vill vara diskreta med era tillgångar.

Värdepapper

Vi kan värde-
pappershantering

Från noterade och onoterade bolag. Även private equity fonder och utländska delägarbeskattade juridiska personer.

Specialkompetens & erfarenhet inom investmentbolag

Bolag vars affärsidé handlar om att investera i andra bolag ligger oss varmt om hjärtat. Vi har arbetat med och hjälpt investerings- och holdingbolag ända sedan start. Efter många lyckade och roliga uppdrag har vi idag en djup förståelse och ett omfattande strukturkapital kring hanteringen av alltifrån noterade och onoterade innehav till investeringar i utländska private equity fonder till aktivt förvaltade värdepappersportföljer.

Se vad vi kan göra för dig

Det här kan vi hjälpa dig och ditt investmentbolag med:

Kontakta oss nu

Få din egen personliga kontaktperson med unik förståelse

Vi drivs av att hjälpa dig med de utmaningar som du har i ditt bolag. Vi sätter ett högt värde på att vara engagerade i de utmaningar som du har i ditt bolag. Våra kunder ser oss mer som en del i deras team snarare än en tjänsteleverantör. Vi hanterar allt i från noterade och onoterade innehav till utländska private equity fonder till aktivt förvaltade värdepappersportföljer.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med investmentbolag

Investerings- och holdingbolag eller andra bolag som investerar i värdepapper är ett av våra specialistområden. Vi har jobbat med den här typen av bolag sedan MPC startades och har under årens lopp fått en djup förståelse och ett omfattande strukturkapital. Vi har ett starkt kundfokus där vår prioritet är att leverera korrekta beslutsunderlag som underlättar för våra kunder att uppnå sina mål.

Kontakta oss

Kontakta någon av oss för expertis inom holding- & investmentbolag

Elin Österberg

Elin Österberg

Investmentbolagsexpert

+46 76 225 81 05 elin.osterberg@mpcc.se
Martin Sandstedt

Martin Sandstedt

Investmentbolagsexpert

+46 70 885 70 70 martin.sandstedt@mpcc.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig. Vi vet att långa partnerskap skapar bästa resultat. Därför ingår behovsanalys och offerering alltid utan kostnad.