Jobba med oss

Är du vår nya medarbetare?

Vill du arbeta på en ständigt växande redovisningsbyrå och ha möjlighet att utvecklas? Då är vi arbetsplatsen för dig. Med en bred kundbas i olika bolagsformer – från enskilda firmor och mindre aktiebolag, till stora koncerner med internationella kontaktytor – får du chansen att växa med uppdragen.

Är du nyfiken på hur det är att jobba med oss? Läs vad våra medarbetare säger.

Arbetssätt: “En digital sprinter”

“När jag först började här på MPC tänkte jag: ‘Det här gänget är rappt! De tänker effektivisering – utnyttja systemstöd – tänka smart.’ Och det är enligt mig unikt för branschen. Vi ligger i framkant vad det gäller det digitala och det är något man brinner för på bolaget. Vissa processer, som exempelvis vid vårt årsredovisningsarbete, är helt digitala och till viss del automatiserade. Vi sparar tid och energi som vi kan lägga på riktigt vass kvalitet och snabb service.”

- Senior redovisningskonsult.

Ledarskap: “Frihet, förtroende och bra bollplank”

“Vi är en väldigt platt organisation som präglas av frihet och innovation. Här finns ingen som övervakar eller detaljstyr. Istället jobbar vi med checklistor och veckomöten där vi tillsammans går igenom veckans arbetsbelastning och tillsammans hjälps åt att lösa problem. Såväl ledare som medarbetare är måna om både kollegornas mående och arbetets kvalitet. Vi är varandras bollplank och du kan alltid lita på att din chefs dörr står öppen.”

- Senior redovisningskonsult

Kulturen: “Fullt flås och ungt driv”

“MPC har en lägre snittålder än de firmor jag jobbat på tidigare, vilket ger härlig energi och trevlig stämning. Här lunchar alla med alla. Vi har också väldigt bra förmåner när det gäller friskvård och det är mycket fokus på gruppdynamik – gärna med aktiviteter som är pulshöjande. Vi gillar helt enkelt att umgås – oavsett om vi tar en aw eller tio löpvarv på Östermalms IP på friskvårdstimmen.”

- Senior redovisningskonsult

Karriärutveckling: “Du sätter ribban”

“Ända från dag ett har jag känt att jag blivit hörd och sedd på MPC. Om du har ett intresse för bokföring och redovisning, och samtidigt vill utvecklas och jobba i en miljö med riktigt bra kollegor, så är MPC verkligen ett toppenföretag att jobba på. Här är det vi medarbetare som driver utvecklingen framåt. Har du nya idéer – oavsett om det gäller din egen eller företagets utveckling – så lyssnar folk. Här sätter du själv ribban för din utvecklingskurva.”

- Junior redovisningskonsult

Lediga jobb

Senior redovisningskonsult - Stockholm

MPC Consulting är en byrå som levererar nytänkande, kundanpassade lösningar och högt engagemang. Nu söker vi en redovisningskonsult till vårat affärsområde fastigheter.

Läs mer
Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig?
Ingen fara, vi söker alltid nya stjärnor som vill utvecklas med oss!
Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till: Rekrytering@mpcc.se

Läs mer