OM MPC

MER ÄN BARA REDOVISNING

Vi värdesätter Kvalitet, modern teknik & Personlig service.

Vi som grundade MPC Consulting har alltid känt att några av de roligaste uppdragen pågår än idag. Det är något som sker när vi växer tillsammans. På vägen möter och övervinner vi utmaningar och ser goda resultat av hårt arbete över tid. Det kan handla om effektivisering genom digitalisering eller spetskompetenser som löser ett komplext problem. Våra kunder ska uppleva oss som ytterst kompetenta, moderna och framförallt ge bra service i alla lägen.

ALLT STARTADE 2007. IDAG ÄR VI STOLTA ÖVER VÅRA EGNA & MÅNGA KUNDERS FRAMGÅNGAR.

Vi har en bred kundbas i olika bolagsformer med allt från små till medelstora aktiebolag, till stora koncerner med internationella kontaktytor. Denna erfarenhet gör att vi snabbt kan leverera rätt kompetens till nya uppdrag som vi får in. Genom förtroende och ansvar agerar vi som kundens ekonomiavdelning. Resan har inneburit att vara beredda på att förändra, utmana våra åsikter och föreställningar hela tiden. Det som var bra igår behöver inte vara bra imorgon.

SNABBA FAKTA:

MEDARBETARE: 60

KUNDER: 500+

UTMÄRKELSER: DI Gasell, Superföretag

VISION: Vi brinner för att hjälpa våra kunder nå sina drömmar och samtidigt bidra till ett bättre samhälle

NÅGRA ORD FRÅN LEDNINGSGRUPPEN OM FRAMTIDEN

Vi vill fortsätta växa, på rätt sätt i takt med våra kunder! Även ligga i framkant med dagens digitala utveckling och utöka partnernätverket. Fortsätta hoppa ner i kluriga frågor som gör skillnad. Självklart hjälpa våra kunder i den dagliga administrationen kring ekonomi och framförallt ge råd som gör skillnad på riktigt. Går det bra för våra kunder så går det bra för oss. Så enkelt är det.

Kontorets värdegrund

VI HAR MÄRKT ATT VI VINNER NÄR VI HAR ROLIGT TILLSAMMANS.

En stark och positiv företagskultur är för oss lika viktigt som våra kunskaper. Vi utvecklas tillsammans och har både gemensamma och individuella mål. Kunden står givetvis alltid i centrum men vi har märkt att vi får både bättre resultat och gladare kunder när vi trivs på vår arbetsplats.

Därför satsar vi extra på just detta.

LEDARSKAP SOM SKAPAR MÖJLIGHETER

Vi vet att det är viktigt att våra medarbetare har rätt stöd för att känna sig trygga i sina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Därför lägger vi stor vikt på att utbilda oss till bra chefer och ledare för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna att lyckas.

UTVECKLING I FOKUS

Hela vår existens är förankrad kring att vi ständigt hänger med och utvecklar oss på rätt sätt. Både som företag men precis lika mycket som individer. Därför satsar vi mycket på den individuella utvecklingen. Våra medarbetare trivs bättre och leveranserna håller den höga kvalitet vi eftersträvar.

INTE BARA SIFFROR

Vi har märkt efter alla år att en glad arbetsplats leder till många positiva saker. Det är en klyscha att säga att det är “högt i tak” men det är precis så vi vill ha det. Vi är professionella i alla lägen och i våra leveranser samtidigt är vi personliga och engagerade. På kontoret värdesätter vi alla typer av samtal, även de som inte har med siffror och ekonomi att göra. De bästa idéerna brukar faktiskt komma fram när vi är avslappnande. Kanske med kollegorna på en härlig after work i vårsolen.

följ vår resa #mpcc

Kontakta oss idag!

vi vet att att långa partnerskap leder till bäst resultat.

Därför ingår behovsanalys & offerering alltid utan kostnad.