Vilka vi är

MPC grundades med visionen att kunna erbjuda kunden kompetent rådgivning av överlägsen kvalitet i avancerade och komplexa frågor. Det har visat sig vara lönsamt. Vi har haft en brant utvecklingskurva och vuxit kraftigt de senaste åren. Vi har även utsetts till Gasellföretag och Superföretag ett flertal gånger. Numera är vi 51 medarbetare och har kontor i både Stockholm och Malmö.

“Kundbehovet visar vägen” Martin Sandstedt, byråchef MPC Consulting

”Vi startade MPC med en handfull relativt små kunder för mer än tio år sedan. Och när de vuxit har vi följt med. Det är vår kärna: alla nya verktyg och processer vi skapar, föds ur de utmaningar våra kunder möter. Automatisering och system i all ära – men det är i mötet mellan människorna som mervärdet skapas. Vårt företag är sprunget ur våra kunders behov.”

Våra kunder

Vi har en bred kundbas i olika bolagsformer med allt från enskilda firmor och mindre aktiebolag, till stora koncerner med internationella kontaktytor. Denna erfarenhet gör att vi snabbt kan leverera rätt kompetens till nya uppdrag som vi får in. Genom förtroende och ansvar agerar vi som kundens ekonomiavdelning.

Vad vi gör

Vi hjälper våra kunder att starta, utveckla och överlämna fantastiska företag. Vi arbetar digitalt i så stor utsträckning som möjligt, samtidigt som vi fortsätter att erbjuda nära kundkontakt för alla de frågor som kunden ställs inför. För oss är det viktigt med förtroende och att ge våra kunder snabb service och kvalificerad rådgivning.

Hur vi jobbar

Genom yrkesskicklighet, engagemang och innovativa lösningar, ger vi kunden den bästa ekonomiska rådgivningen. Våra medarbetare utmärker sig särskilt genom sitt engagemang – de är alltid nyfikna och villiga att lära sig nya saker för att komma fram till den bästa lösningen för varje kund. Vi löser till synes olösliga problem genom engagemang och skicklighet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper såväl små enskilda firmor som stora koncerner med allt från bolagsstyrning och förvärv till strukturförändringar, outsourcing och affärsutveckling.

Kontakta oss

Bli en av oss!

Vi håller alltid utkik efter nya talanger och erfarna medarbetare.

Jobba här