auktoriserade symbol

Auktoriserade revisorer

Hos oss får ni oberoende granskning med auktoriserade revisorer med kvalitetssäkrad kompetens genom FAR.

Kombi

Kombiuppdrag

Vi erbjuder effektiva kombiuppdrag inom revision och redovisning där du som kund sparar både tid och pengar.

Trygghet

Rådgivning – Trygga beslut

Genom oss erbjuds rådgivning och revision som ger möjlighet till trygga affärsbeslut.

klocka

Få mer tid över till verksamheten

Vi arbetar med moderna och digitala system som gör uppdragen mer effektiva.

Få hjälp med din revision och ta smartare, bättre affärsbeslut

Du som driver företag vet att både önskedrömmar och mardrömmar kan komma om natten. Revisionen bidrar till att du bättre förstår ditt företags verkliga förutsättningar. Resultatet blir att du blir tryggare i ditt beslutsfattande. Revisionen bidrar även till att banker, underleverantörer och andra intressenter blir tryggare. Under årens lopp har vi utfört många revisioner med lyckat resultat. Väl inne i revisionen har vi lika bra koll på verksamheten som ägarna och kan med våra expertkunskaper ge råd som ingen annan kan.

Låt oss berätta mer

Revisionsprocessen:

check symbol

Planering med revisorn

I planeringen av uppdraget bör både företaget och revisorn vara involverade. Planeringsmöte har man för att fastställa revisionens inriktning och omfattning och för att bestämma tidpunkt mm för revisionen.

check symbol

Löpande granskning

Sedan sker en löpande granskning av våra auktoriserade revisorer som oberoende granskar ditt företags räkenskaper och bokföring.

check symbol

Bokslutsgranskning

Efter avslutad bokslutsgranskning har vi ett möte som syftar till att lyfta fram de synpunkter, iakttagelser och rekommendationer vi revisorer har efter att ha granskat företagets bokslut.

check symbol

Granskning av årsredovisning

Innan revisionsberättelsen avges, delges företaget vår slutsats av årets granskning.

Ta kontakt med en oberoende revisor nära dig!

Oberoende revision skapar trygghet och reducerar risker. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet och den rådgivning som den kan resultera i.

Kontakta våra revisorer

En professionellt genomförd revision skapar värden

Jag heter Lars Jäderström och är affärsområdesansvarig för vår revisionsavdelning. En professionellt genomförd revision skapar värden som trygghet och trovärdighet till din verksamhet. För att komma dit krävs djup insikt i din verksamhet och din bransch. Vi vet vad insikt tillför i vårt arbete. Därför är vår nyfikenhet en av våra största tillgångar. Vi ger oss inte förrän vi har full förståelse för din verksamhet och din bransch. Vi älskar att dyka djupt ner i nya världar och förstå oss på dom. När vi kan orientera oss i din fantastiska värld så blir resultatet av revisionen och rådgivningen mer verklighetsförankrad, nyanserad och träffsäker.

Kontakta oss

Revision för små och stora bolag med stort fokus på dig

Vi arbetar med små och stora företag inom många olika branscher men särskilt med fastighets- och tjänsteföretag. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet och den rådgivning som den kan resultera i. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig till bra, oberoende revision som gör att du kan ta trygga beslut.

Kontakta oss

Begär en kostnadsfri offert.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag. Vi vet att långa partnerskap skapar bästa resultat. Därför ingår behovsanalys och offerering alltid utan kostnad.