STOCKHOLM

Din redovisningsbyrå i Stockholm

Vi är en redovisningsbyrå i Stockholm som är specialiserad på att arbeta med mellanstora företag och mindre företag med tillväxtambitioner. Vårt kontor på Holländargatan 10 ligger centralt i Stockholms city, men du kan lika gärna träffa oss online.

Hos oss får du hjälp med allt från det nödvändiga, med löpande ekonomisk redovisning och lönehantering till att automatisera eller anpassa rutiner så att de passar för just ditt företag. Om du står inför en expansion kan vi hjälpa dig med till exempel rådgivning och rätt typ av finansiering.

Ring eller skicka e-post för att boka ett första möte

En redovisningsbyrå som ger dig en enklare vardag

Redovisning, löneadministration, momsrapporter och årsredovisningar? Som företagare ska du inte behöva vara ekonom. Vi sköter mer än gärna allt det som hör till ditt löpande ekonomiarbete. Tillsammans gör vi arbetet mer effektivt. Du får fokusera på dina kunder och på företagets kärnverksamhet, medan vi sköter administrationen och pappersarbetet som trots allt måste göras. Avstämningarna sköter vi antingen via personliga möten i Stockholm, på telefon och mejl eller online.

Några av de saker vi kan hjälpa dig med här i Stockholm:

• Löpande bokföring
• Ekonomisk redovisning
• Löneadministration
• Leverantörsreskontra
• Bokslut
• Koncernredovisning
• Deklaration

Hos oss får du tillgång till alla typer av ekonomiservice.

En redovisningsbyrå som gör ditt företag bättre

Vi kommer att föreslå rutiner och arbetssätt som passar ditt företag och ambitionsnivå. Ofta finns mycket på att vinna på att automatisera och digitalisera en del arbetsflöden, också för företag inte är så stora ännu. Om din ambition är att få företaget att växa, så anpassar vi rutiner och processer så att de håller även för fler anställda, fler kunder och kanske även dotterbolag utomlands.

Har verksamheten redan varit i tillväxt i några år har fokus ofta varit på försäljning och produktutveckling. Då är det ofta hälsosamt att se över både att både administration och ekonomistyrning sker på ett effektivt sätt – och att du verkligen har tillgång till aktuell och adekvat information om vilka produkter och kunder som är lönsamma och vilka som egentligen mest kostar tid och engagemang. Med justerade rutiner går det också i de flesta fall att frigöra likviditet som ger dig ett större rörelseutrymme.

Vi hjälper företag att bli bättre, genom att:

– Få rätt rutiner och processer på plats
– Digitalisera och automatisera administration och bokföring
– Upprätta en långsiktig plan för ekonomistyrningen

Med oss som redovisningsbyrå får ditt företag en stabil ekonomisk redovisning att luta sig mot.

Stockholm

Holländargatan 10, 111 36 Stockholm

Karta och vägbeskrivning

08- 518 190 50

info@mpcc.se

En redovisningsbyrå som hjälper dig att växa som företagare

Som företagare med ambitioner att utveckla din verksamhet kommer du att ställas inför många viktiga beslut. Vi hjälper dig gärna med mer än bara siffrorna i månadens resultaträkning. Vid behov kan vi hjälpa dig med likviditetsplanering, finansiering via banken, med att undvika onödig beskattning eller med annan typ av affärsrådgivning relaterad till företagsförvärv, samgåenden eller försäljning.

Vi hjälper dig också att organisera styrelsearbetet så att det blir mer än en obligatorisk formalitet. Med rätt förutsättningar och kompetens kan styrelsen vara ett verkligt stöd när du står inför strategiska vägval och större beslut. Om du vill, kan vi avlasta dig när det gäller till exempel protokollskrivning och att förbereda beslutsunderlag till styrelsen.

För dig som vill få företaget att växa och utvecklas erbjuder vi till exempel:

– Affärsrådgivning
– Skatterådgivning
– Stöd i styrelsearbetet
– Underlag för finansiering via banken
– Due diligence-arbete

Med oss som partner har du alltid tillgång till kompetent rådgivning, antingen på plats i Stockholm, via telefon eller digitalt.

Från redovisning till rådgivning – vi är med på din resa

Även om det bara är du och dina anställda som kan göra företaget framgångsrikt, så kan vi hjälpa dig med bra ekonomiskt beslutsunderlag, en tydlig bild av företagets ekonomiska status och att räkna på olika scenarier.

Framgångsrikt företagande handlar ofta om att fatta fler bra beslut än dåliga. Vi hjälper dig med rätt information i rätt tid, så att du lättare kan identifiera både möjligheter och undvika onödigt stora risker.

Vi är en av Stockholms trevligaste och mest kompetenta redovisningsbyråer och vill gärna höra mer om vilka behov du har idag och i framtiden.

Kontakta oss idag!

vi vet att att långa partnerskap leder till bäst resultat.

Därför ingår behovsanalys & offerering alltid utan kostnad.

Kontakta oss idag!

vi vet att att långa partnerskap leder till bäst resultat.

Därför ingår behovsanalys & offerering alltid utan kostnad.